fbpx
közösség

A kommON a szakmaiságon túl nagy hangsúlyt fektet a jó közösségi életre, a tagok összetartására.

A Közösségi Csoport feladatához hűen rendszeresen szervez az egész csapat számára olyan programokat, amelyek a kötetlen beszélgetéseken és az élmények gyarapításán alapulnak.

undraw_a_day_off_w9ex-01
undraw_pizza_sharing_wxop-01

Rendszerint visszatérő program a közös filmnézés, a társasjáték est, a mentor-mentorált programok, valamint a nagyobb szabású téli és nyári tábor is állandó színesítője a szakkollégium életének.

A kommON-ban folyó munkát nem csak lelkes fiatalok, hanem barátok, egy összetartó közösség végzi, akik mindig tárt karokkal várják az újdonsült jelölteket.

A járványhelyzet sajnos minket sem kímélt, de igyekeztünk a legtöbbet kihozni ebből az időszakból is.

Rendszeresen tartottunk online csapatépítőket is, a személyes gyűléseket pedig nagyobb teremben tartjuk, mint korábban, és minden program megszervezésénél figyeltük az aktuális híreket, ajánlásokat.

Volt, aki karanténra kényszerült, volt, aki önkéntesen tartott távolságot, és volt, aki a koli-bezárások miatt került messzire – a kommON-ban senkit sem hagytunk egyedül.

Csapaépítők

Rendszeresen, átlagosan három hetente tartunk szervezett csapatépítéseket, melyek a szakkoli teljes tagságának szólnak. Ezeket a programokat általában csütörtökre szervezzük, délután hat órás kezdéssel - a befejezés pedig már csak rajtunk áll!

Táborok

Egy évben négyszer szoktunk táborozni - ezek közül a téli tábor és nyári tábor kötetlenebb, nyaralás-jellegű esemény, a tavaszi és őszi bevonó célja pedig az, hogy az új jelentkezőink megismerhessenek minket és a szakkoli működését.

Mentorprogram

Minden új tagjelölt kap maga mellé egy mentort, aki az első szakkolis félévben nyújt segítséget a kommON működésének kiismerésében. A mentor pedig külön programokat is szervez mentoráljainak, hogy mindenki a lehető legjobban be tudjon illeszkedni a #kommONfamily-be!

Spontán

A rendszeresen megszervezett, kötöttebb eseményeken túl számtalan spontán szerveződő programot is ki szoktunk találni - ha úgy adódik, például szórakozóhelyekre megyünk el, vagy vendégül látjuk egymást.

hello@kommon-szakkollegium.hu

BME E épület 703. terem

1111 Budapest, Egry József utca 1.

kommON logó
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

hello@kommon-szakkollegium.hu

BME E épület 703. terem

1111 Budapest, Egry József utca 1.